♥ Oda Ulrikke ♥ -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

COMEBACK! + Oslo-helg

Long time no see er vel greit innafor å bruke nå? 

Det er over ett år siden jeg postet sist innlegg, men nå er jeg altså tilbake! Jeg har ikke tenkt til å blogge hver dag om min hverdag, da den ikke finnes interessant. Jeg er på skolen, kommer hjem, dusjer, spiser, sover og opp igjen til samme regla. Derimot kommer jeg til å blogge når jeg er ute og reiser, det være seg til Oslo eller "det store utland". Jeg har mye gøy planlagt denne høsten, og jeg håper dere vil være med på denne høstens reise. Jeg er også veldig interessert i å høre hva mer dere kunne ønske å se her på bloggen? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under! 

Sånn, då kör vi! I helgen var jeg i Oslo med mamma, som såklart var veldig koselig! Fredag kveld var vi på utekino på Aker Brygge og så den berømte klassikeren Grease. Det var mye folk, og en fantastisk fin stemning! 

                             

Lørdagen var jeg hos min kjære frisør, Sigrid, og klippet håret mitt, og jeg er såå fornøyd! Om dere vil se mer fra flinke Sigrid, kan dere følge henne på instagram: sigridhb. For eksempel stylet hun Astrid S for bare noen uker tilbake. 

                                                                                                    Før / etter

                        

Da jeg kom ut derfra, følte jeg meg så ny og fresh og vente snuten mot toget hjem til besta og bestefar igjen, for å spise den kjente lørdagsgrøten. I 17-tiden dro jeg og mamma til Oslo igen, parkerte bilen på Tøyen, og gikk derfra til Barcode via Grünerløkka og tilbake igen. Vi gikk totalt drøye tre timer, og det var veldig fint å gå en så rolig og koselig tur med mamma! Vi tok så klart masse bilder, og jeg er kjent for å like meg foran kamera. Men typisk nok glemte jeg mitt kamera hjemme, så bildene måtte tas med mamma sin iPhone 7. 

 

Nå er jeg hjemme igjen, og godt i gang med en ny skoleuke. Men jeg skal til til Oslo igjen kommende helg, så jeg blir ikke borte fra bloggen mange dagene :) Om det er noe dere lurer på eller vil se mer av på denne bloggen, får dere veldig gjerne kommentere det i kommentarfeltet under! Dere kan også følge meg nærmere på snapchat: odisgodis, og instagram: odaulrikkee

Ønsker dere en fin tirsdag! Snakkes <3 

 • Hei! Mitt navn er Oda Ulrikke, og jeg er 18 år. Jeg kommer fra Oslo, men bor i Karlstad, Sverige. Min mor er gründer av Mamsen&Mini, og med det følger en travel hverdag for hele familien. Her kan du følge glimt av min hverdag i Sverige, og annet gøy som jeg finner på. Reiser, eventer, o.l. Håper du vil like deg her inne! ♥

   Follow Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits