♥ Oda Ulrikke ♥ -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

FORANDRINGER

God kveld, mine kjære lesere! Høsten sniker seg sakte, men sikkert inn og hva passer vel bedre enn litt forandringer da? For et par uker siden klippet jeg håret mitt, og i kveld har det skjedd endringer på en sosial platform. Jeg har nemlig FLYTTET BLOGGEN MIN! Japp, that´s right. Du finner bloggen min nå på Nouw under denne linken: nouw.com/odaulrikke. For de av dere som har nouw, følg meg veldig gjerne der! Jeg håper dere vil fortsette å følge min reise der! Dere kan såklart også følge bloggen på bloglovin eller blogkeen. Det er bare å søke på linken, så kommer den opp. Og bortsett fra det finns jeg også på instagram under: @odaulrikkee og på snapchat på @odisgodis. Vi ses over there! Og takk for denne gang, blogg.no. 

Ønsker dere en fin helg, rockstars! Snakkes på nouw. Love you fine ♥

 • 0

  Gode forbilder?

  Vi må snakke litt. 

  For bare noen dager siden hadde Sigrid Bonde Tusvik & Lisa Tønne premiere på sitt nye show, Tusvik & Tønne på oppdragelsesreise. I den forbindelse fikk de både ros og kritikk i ulike medier - og negative, usmakelige kommentarer. Det stilles spørsmål ved om de er gode forbilder eller ikke. Jeg kom om over denne videon på facebook, publisert av God kveld Norge, og det var spesielt under den at jeg så kommentarene haglet. Det er eldre, voksne mennesker som kommenterer "barnslig humor", usmakelig, er ikke rart at samfunnet er som det er, vulgært, fordummende, og slitsom humor. Jeg bare skjønner ikke greia da. Hvis du ikke liker deres humor, så gå bort. Ikke se på det, ikke eksponer dere for selv for de damene. Det er helt greit at dere mener det, for det er noe som heter ytringsfrihet i dette landet. Men det er ingen som bryr seg om deres mening, så hvis dere ikke har noe positivt å si, så kan dere la være å skrive. Konstruktiv kritikk er noe annet, og det er helt lov, men å sitte og lire ut av seg usmakelig kommentarer som ikke gir noen ting, det er helt unødvendig! Er det rart barn mobber andre, når de voksne er minst like ille? 

                                      

  Jeg er en av de som liker disse fantastiske, flotte damene, og skal på show den 14. oktober. Får jeg si at jeg gleder meg helt vilt? Jeg syns det er flott at Tuvsik & Tønne står opp for det uperfekte, at de tør å dele historier fra deres egne liv og vise andre at livet ikke er perfekt. Det er deilig å høre på! Men kanskje er jeg ung og lett påvirket. Kanskje endrer jeg mening om disse to damene når jeg selv blir mamma en gang. Kanskje vil jeg ikke eksponere mine barn for de. Eller kanskje jeg vil. Det jeg vet helt sikkert skal, om jeg får barn i fremtiden, er å lære de at livet er ikke perfekt! De trenger ikke å få 6-er i alle fag. Du klarer deg fint for det, for ingen er perfekte. Og en annen ting fler bør lære seg, er å sjekke om du selv er perfekt, før du peker på andre! 

  Spørsmålet om Tusvik & Tønne er gode forbilder eller ikke, er opp til hver enkelt å mene. Hvis du ikke liker de, så ikke eksponer deg selv eller dine barn for damene. Men hvis du er som meg, som syns at det er BRA at de står opp for det uperfekte, lærer andre at det er ikke så farlig om du gjør feil her i livet, så er det kult at du syns det. Kult at du lærer at du heller ikke trenger å være perfekt. Du trenger ikke å hige etter samfunnets ideal. Det er bortkastet tid! 

   

  Jeg ville få ut litt tanker, for er det én ting som gjør meg forbanna, så er det voksne mennesker som ikke klarer å oppføre seg - i hvert fall ikke på internettet. Nå er jeg igjen tilbake i Oslo. Jeg skal møte noen venninner om et par timer, og så skal jeg i en bursdag hos ei annen venninne i kveld. I morgen reiser jeg hjem, da det er skole på mandag. Ønsker dere en superfin lørdag! Vær snille med hverandre, både på internett og i det virkelige liv! 

  Snakkes senere, mine fine! ♥

 • 2

  COMEBACK! + Oslo-helg

  Long time no see er vel greit innafor å bruke nå? 

  Det er over ett år siden jeg postet sist innlegg, men nå er jeg altså tilbake! Jeg har ikke tenkt til å blogge hver dag om min hverdag, da den ikke finnes interessant. Jeg er på skolen, kommer hjem, dusjer, spiser, sover og opp igjen til samme regla. Derimot kommer jeg til å blogge når jeg er ute og reiser, det være seg til Oslo eller "det store utland". Jeg har mye gøy planlagt denne høsten, og jeg håper dere vil være med på denne høstens reise. Jeg er også veldig interessert i å høre hva mer dere kunne ønske å se her på bloggen? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under! 

  Sånn, då kör vi! I helgen var jeg i Oslo med mamma, som såklart var veldig koselig! Fredag kveld var vi på utekino på Aker Brygge og så den berømte klassikeren Grease. Det var mye folk, og en fantastisk fin stemning! 

                               

  Lørdagen var jeg hos min kjære frisør, Sigrid, og klippet håret mitt, og jeg er såå fornøyd! Om dere vil se mer fra flinke Sigrid, kan dere følge henne på instagram: sigridhb. For eksempel stylet hun Astrid S for bare noen uker tilbake. 

                                                                                                      Før / etter

                          

  Da jeg kom ut derfra, følte jeg meg så ny og fresh og vente snuten mot toget hjem til besta og bestefar igjen, for å spise den kjente lørdagsgrøten. I 17-tiden dro jeg og mamma til Oslo igen, parkerte bilen på Tøyen, og gikk derfra til Barcode via Grünerløkka og tilbake igen. Vi gikk totalt drøye tre timer, og det var veldig fint å gå en så rolig og koselig tur med mamma! Vi tok så klart masse bilder, og jeg er kjent for å like meg foran kamera. Men typisk nok glemte jeg mitt kamera hjemme, så bildene måtte tas med mamma sin iPhone 7. 

   

  Nå er jeg hjemme igjen, og godt i gang med en ny skoleuke. Men jeg skal til til Oslo igjen kommende helg, så jeg blir ikke borte fra bloggen mange dagene :) Om det er noe dere lurer på eller vil se mer av på denne bloggen, får dere veldig gjerne kommentere det i kommentarfeltet under! Dere kan også følge meg nærmere på snapchat: odisgodis, og instagram: odaulrikkee

  Ønsker dere en fin tirsdag! Snakkes <3 

 • Hei! Mitt navn er Oda Ulrikke, og jeg er 18 år. Jeg kommer fra Oslo, men bor i Karlstad, Sverige. Min mor er gründer av Mamsen&Mini, og med det følger en travel hverdag for hele familien. Her kan du følge glimt av min hverdag i Sverige, og annet gøy som jeg finner på. Reiser, eventer, o.l. Håper du vil like deg her inne! ♥

   Follow Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta  hits