Victoriadagen 2016 (♥ Oda Ulrikke ♥)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Victoriadagen 2016

Det blir bare senere og senere dette her, men sånn får det bare bli. Her faller regnet ned, og vi sitter inne i forteltet og myser med TV, godis, og blogging. Jeg har i et tidligere innlegg fortalt at også mamma blogger, og hennes blogg finner dere HER. Men dere, i dag er det Victoriadagen, og det er det i en knapp time til. Alle rojalister vet hvilken dag det er, men for dere som ikke har peiling overhodet, her er en kort forklaring: Det er så enkelt at kronprinsessen Victoria av Sverige fyller år i dag, og siden hun var ett år, har det vært opplegg på kongefamiliens sommerhus - Solliden slott. Klokken 14:00 kommer Victoria med familie ut, Kongen sier et par ord, alle synger "Ja, må hon leva", roper Hurra x4, og så takker Victoria med et par ord. Så begynner hun i den ene enden, og går langs hele tauet og prater litt med alle som står fremst. I dag fyller Victoria 39 år. For spesielt interesserte, kan dere lese mer om Victoriadagen HER.


// Vakre Victoria! //

I år begynte denne dagen tidlig - 07:30 med andre ord. Det var bare å få på finkjolen og litt sminke, og dra ned til slottet. Vi var der like over 09:00, og hadde piknik på gresset. Portene åpnet klokken 11:00, og da var det rett inn å finne seg en bra plass. Allerede da var det litt folk. Så var det å vente i tre timer, men jeg hadde både podcast og musikk, og ble forsynt med Mariekjeks, Ahlgrens bilar, og Loka. Da klokken ble 14:10 kom de endelig ut. Gjett om jeg hadde kameraet klart! 


// Victoria & hennes datter, Estelle //

Min mor har i alle år vært veldig opptatt av Europas kongeligheter, og da spesielt den svenske kongefamilien. Som datter må jeg innrømme at jeg har blitt smittet.  Er det noen av dere som er rojalister? Det er stas å få hilse på Kronprinsessen, og ikke minst Kongen! Hvert år har vi hatt med gaver og blomster til Victoria, og etterhvert hennes barn, og det hadde vi også i år. Blomster, litt smågaver til prinsesse Estelle og prins Oscar, og en ramme med bilder fra Victoriadagen de andre årene vi har vært der. I år er det den sjette gangen jeg har vært med på Victoriadagen.  


// fine Kongen //


// mamma hilser på Victoria //


// søte Estelle //


// Dronning og Kronprinsesse - Mor og datter //


// Og slik så jeg ut i dag, med Solliden slott i bakgrunn. Jakke fra Zara. Kjole fra Mamsen&Mini //

Resten av ettermiddagen og kvelden har vi bare slappet av på campingen, og nå skal jeg ta kvelden. I morgen kjører vi mot Danmark. Håper dere har hatt en bra dag! Klem ♥

 

#victoriadagen • 17.07.2016 kl.15:09
  så fine bilder!

  er regn her også :/

  har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, gjerne ta en titt!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta

  Hei! Mitt navn er Oda Ulrikke, og jeg er 18 år. Jeg kommer fra Oslo, men bor i Karlstad, Sverige. Min mor er gründer av Mamsen&Mini, og med det følger en travel hverdag for hele familien. Her kan du følge glimt av min hverdag i Sverige, og annet gøy som jeg finner på. Reiser, eventer, o.l. Håper du vil like deg her inne! ♥

   Follow Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits