Kalmar (♥ Oda Ulrikke ♥)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Kalmar

God kveld! Det blir mye blogging om kvelden, men det er fordi vi er på farten hele dagen, og da blir det ikke tid til å sette seg ned før denne tiden av dygnet. 

I dag hadde vi nok en lat morgenen, og vi kom oss ikke ut før nærmere 14-strekket. Da dro vi til Kalmar, som er en helt fantastisk liten by, rett før broen til Öland. Mamma og jeg benyttet nok en gang anledningen til å ta noen fine bilder, og vi besøkte også Kalmar slott. Sa jeg at vi spiste deilige småkaker og drakk Latté på et av Sveriges eldste, og kanskje mest koselige, konditorier? 


// Fineste mamma med Kalmar slott i bakgrunn //


// Jeg har hørt at smil er det vakreste du kan bære //


// Vi gikk gjennom slottsparken, og den er så nydelig! Her med min fine lillebror //

Da vi var klare med å tusle rundt i Kalmar, dro vi tilbake til Öland, og satte oss ned på en restaurant for å spise. Gjett om vi var sultne! Jeg bestilte Spaghetti Bolognese som jeg alltid gjør. (Fun fact: min favorittrett er, som dere kanskje har gjettet, Spaghetti Bolognese). Videre dro vi til en camping rett bortenfor der vi bor, for å spille eventyrsgolf. Med vikingskip og alt. Gøy!


 

Det har vært en helt fantastisk tirsdag! I morgen er det meldt fint vær, så da skal vi bare late oss her på campingen, med sol og bad. Jeg og mamma skal også teste ut yoga i morgen tidlig, så det gleder vi oss til! Les gjerne hennes blogg HER, og følg meg på instagram (odaulrikkee) for å se andre bilder som ikke legges ut her. Har dere det bra, fininger? Stor klem ♥

 

 

#kalmarsommar #sverige #ferie #familie • 12.07.2016 kl.22:59
  Åh dette så jo veldig fint og koselig ut :D :D
  13.07.2016 kl.15:08
  Så kult! Kos deg videre :)
  13.07.2016 kl.19:03
  inabellee: tusen takk, Ina!??
  14.07.2016 kl.02:26
  Fin Blogg  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta

  Hei! Mitt navn er Oda Ulrikke, og jeg er 18 år. Jeg kommer fra Oslo, men bor i Karlstad, Sverige. Min mor er gründer av Mamsen&Mini, og med det følger en travel hverdag for hele familien. Her kan du følge glimt av min hverdag i Sverige, og annet gøy som jeg finner på. Reiser, eventer, o.l. Håper du vil like deg her inne! ♥

   Follow Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits