Golf & Glass (♥ Oda Ulrikke ♥)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Golf & Glass

God kveld, mine fine lesere! Har dere en fin søndag?

Vi har kommet vel frem til første stopp, Vadstena, og koser oss max. I går var en forholdsvis rolig dag her på campingen, men i dag var vi inni sentrum. Jeg og mamma begynte med en liten photoshoot, om man kan kalle det det. Det er så flotte omgivelser der, også tenkte vi også litt på sosiale medier "vink vink". Hehe. Mamma har også skaffet seg blogg, så besøk den gjerne her.


// vakre mamma //Deretter spilte vi golf. De har en så fin eventyrgolf, med en iskiosk rett ved siden av. Og dere vet at is heter glass på svensk? - Derav overskriften "golf & glass". Men tror dere spiste vi is da vi var klare med å spille golf? Jepp. Veldig koselig! Vi gikk litt i gågata, men dro fort hjem. Det er ikke så veldig stort sentrum- det bor knapt 6000 innbyggere her, også var vi ganske slitne etter golfrunden. De siste timene har vi bare slappet av i forteltet, og det har vi planer om å gjøre resten av kvelden også. Skal hjelpe mamma litt med bloggen bare, og hennes første innlegg publiseres i løpet av kvelden. Så hold utkikk! 

Ønsker dere en fin søndagskveld! Klem i fleng ♥ • 10.07.2016 kl.19:02
  Så koseli, kjempe fine bilder :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
  10.07.2016 kl.19:49
  så nydelige bilder :D  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta

  Hei! Mitt navn er Oda Ulrikke, og jeg er 18 år. Jeg kommer fra Oslo, men bor i Karlstad, Sverige. Min mor er gründer av Mamsen&Mini, og med det følger en travel hverdag for hele familien. Her kan du følge glimt av min hverdag i Sverige, og annet gøy som jeg finner på. Reiser, eventer, o.l. Håper du vil like deg her inne! ♥

   Follow Norske blogger

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta
  hits